Het meest vernieuwende culinaire festival van Nederland vindt plaats in het hart van het Amsterdamse Bos. Tijdens Chefs in het Bos presenteren topchefs hun visie op de toekomst van gastronomie, midden in de natuur.

In augustus 2025 keert het festival terug voor een zomerse editie, waar (inter)nationale sterrenchefs gerechten serveren die innovatie, duurzaamheid en smaak samenbrengen. Bezoekers dwalen tussen de bomen van chef naar chef en stellen zo hun eigen menu samen, begeleid door bijzondere wijnen en livemuziek.

Met duizenden bezoekers en een unieke combinatie van fine dining en ongedwongen bosdecor, groeit Chefs in het Bos uit tot hét culinaire festival van de toekomst.

Chefs in het Bos

Locatie

Rembrandtpark, Amsterdam.

Events

Fête du Champagne & Vins - Zomer

Date: to be announced

Bezoekers



16.000 bezoekers per jaar.


FACTSHEET 2025


Top steden achterban

Amsterdam

Haarlem

Utrecht


15.000 bezoekers tijdens de eerste editie


Jongvolwassenen & Millennials (23-45)

Met interesse in culinaire ervaringen, sociale events en wijntrends

Wijnliefhebbers

Mensen die gepassioneerd zijn over wijn, van professionals tot ontdekkende amateurs.


Instagram
66,7% vrouw
33,3% man

Facebook
69,3% vrouw
30,7% man

Levensgenieters

Liefhebbers van luxe, ontspanning en kwaliteitsproducten

(Horeca) professionals

Restaurants, chefs, sommeliers en wijnhandelaren - die nieuwe wijnen en trends verkennen voor hun bedrijf.

2025
Gemiddeld X & X influencers per editie aanwezig per event in 2025

2026
Tot 14 januari 2026, 17 influencers aangehaakt met een bereik van 14.000 views

189K
Website bezoekers

129K
Unieke bezoekers

326K
Pageviews

122.5K
E-mail subscribers

3,5 Miljoen
content views

1,4 Miljoen
gebruikers bereikt

PARTNERSHIPS

GRAND CRU

Creatie & uitvoering
Exclusieve bar
150 m2 branding bar en terras
Ontwerpt activatie & Productie
Productie personeel
Horeca personeel


Marketing
Uitgebreide uitlichting wijnpaspoort
2x Nieuwsbrief item
3x Facbook post
3x Instagram post
8 - 15 brand fotos
Brand uitingen op de activatie c.q. bar
Website vermelding en informatie


Wijnvolume
600- 1200 flessen


Tickets
8 partnertickets per dag
Inclusief eigen partner ‘uitnodigingspagina’


Uitvoering & bijdrage
Inkoop met 25% korting horecaprijs
Marketing & productie fee van 11.500
Kickback van 0,20 per bezoeker

BOUTIQUE

Creatie & uitvoering
Exclusieve bar
70 m2 branding bar en terras
Ontwerpt activatie & Productie
Productie personeel
Horeca personeel


Marketing
wijnpaspoort
1x Nieuwsbrief item
2x Facbook post
2x Instagram post
5 - 10 brand fotos
Brand uitingen op de activatie c.q. bar
Website vermelding en informatie


Wijnvolume
200 - 600 flessen


Tickets
6 partnertickets per dag


Uitvoering & bijdrage
Uitvoering Fête: Inkoop 25% korting horecaprijs // Bij eigen uitvoering activatie: 45% afdracht
Marketing & productie fee van 5.500 per partner (2 partners per tent)
Kickback van 0,20 per bezoeker